Op zoek naar opleiding tot professioneel coach?

opleiding tot professioneel coach
ICF Belgium Opleidingen.
ICF erkent drie types erkende scholen of opleidingen. Approved Coach Specific Training Hours. Deze programma's' hebben ten minste 30 uur coaching opleiding, en voorzien meer in coach training à la carte. Certificering voor ACC of PCC kan via het ACSTH-pad. Accredited Coach Training Programs. Deze programma's' geven een goede voorbereiding tot een niveau PCC. ACC of PCC certificering kan via het ACSTH-pad. Deze programma's' bestaan ten minste uit 125 uren van coaching opleiding plus mentoring en supervisie. Continuing Coach Education. CCE wordt beschouwd als aanvullend en voortgezet onderwijs voor diegenen die nieuwe coaching vaardigheden willen leren en / verwerven of mensen die de vernieuwing van hun ICF Certificaat beogen. CCEs geven geen voorbereiding tot certificatie, enkel tot verlenging van certificatie. De Coach Evenings van ICF Belgium en de webinars geven CCEUs uit. Een opleiding vinden. Training Program Search Service TPSS. De database raadplegen. Vind een Coach. Wat is een coach? Kies de juiste coach. Waarom ICF Belgium? Hoe lid worden. Ik ben Coach.
Opleiding inspirerend coachen.
Ze werkt zowel met profit als met social-profit en non-profit organisaties: hoger onderwijs, overheid, rusthuizen, retail, bankensector, technologische bedrijven, enz. Toen ze een tiental jaar geleden voor het eerst in contact kwam met de opleiding Inspirerend Coachen, was ze meteen verkocht. De eenvoud aan de ene kant en de diepgang aan de andere kant spraken haar enorm aan. Tot op vandaag beschouwt ze dit materiaal als haar grootste levenscadeau. Dit materiaal verder uitdragen, is dan ook haar grootste drijfveer. Haar coachingsvaardigheden deed ze eerst op als stafmedewerker binnen een diversiteitscentrum. Haar hoofdopdracht hier was het ondersteunen en versterken van medewerkers in het begeleiden van veranderingstrajecten. Vervolgens ging ze enkele jaren aan de slag als coach/consultant outplacement en loopbaanbegeleiding. Ze is momenteel al jaren zelfstandig coach/trainer en actief binnen verschillende sectoren en op verschillende niveaus binnen de organisatie. Voor de training Inspirerend coachen maakt ze gebruik van de ervaring die ze put uit de jarenlange samenwerking met Jef Clement en gebruikt ze de boeken die geschreven zijn door Jef Clement: Inspirerend coachen: De kunst van dynamisch en uitdagend communiceren en Iedereen coach, praktijkboek voor alledag en overal. Ans Mouton is zelfstandig trainer en coach.
opleiding personal coach opleiding professioneel coach.
Na het volgen van de Registeropleiding tot Professioneel Coach ben je in staat als zelfstandig coach te werken, als loopbaan coach en/of als personal coach, of om coaching te integreren in jouw rol als leidinggevende. Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. De erkende opleiding is daarnaast een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf.
Registeropleiding tot professioneel Coach Balansgroep.
Op deze pagina laten we graag onze studenten aan het woord. Hoe beoordelen zij deze erkende opleidingen? Een mooie samenvatting van aanbevelingen die een goed beeld geven van wat Balansgroep te bieden heeft. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door verschillende organisaties. Wil je weten welke lees dan verder. Lesdata / Leslocaties. Op deze pagina vind je alle lesdata voor deze opleiding en uiteraard de leslocaties. Inschrijven / Kennismaken. Aanmelden open dag. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Gratis adviesgesprek aanvragen. Aantal lesdagen: 20. Lestijden: van 10.00 tot 17.00 uur. Doorlooptijd: 12 maanden. Maximum aantal deelnemers per groep: 14. Accreditaties: Post-HBO, NOBCO-Practioner, EQA, KTNO. Studiebelasting: 350 uur. Investering: 5650, all-in, exclusief verplichte boeken. Lesmateriaal: uitgebreide lesmap, groot digitaal pakket aan werkbladen en testen, digitale leeromgeving. Leslocaties: Utrecht Driebergen, s-Hertogenbosch Vught, Zwolle Hattem., Amsterdam en Zoetermeer. Over onze opleidingen. Opleiding Coach Basics. Opleiding Professioneel Coach.
Opleiding tot loopbaancoach FulFil Loopbaancoaching Coaching Training.
Jezelf in de markt zetten als coach. Meer rust met focus. Je kan je alvast inschrijven op onze interesselijst. De loopbaancoaches die zijn aangesloten bij ons loopbaancentrum kunnen deelnemen aan voordeeltarieven. Gelieve ons hiervoor te contacteren. Ik wil meer weten over deze Masterclass. Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach FulFil.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie. Je krijgt inzicht in je eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten. Geaccrediteerd volgens de meest recente richtlijnen van NOBCO. Als grootste opleider van coachend Nederlan d is deze opleiding als één van de eerste op EQA Practitioner niveau geaccrediteerd volgens de meest recente NOBCO EMCC richtlijnen. Je ontwikkelt je als coach van de hoogste kwaliteit, mede doordat je meer praktijkervaring opdoet tijdens je leertraject. Binnen 5 maanden ben je professioneel en zelfstandig coach.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
U leert de standaardtechnieken, maar met een verdieping: wij geven u de essentie ervan mee, met minder bekende nuances waarmee u onmiddellijk op een natuurlijke manier mensen als coach kunt begeleiden. Centrum GEA is een erkend vormingscentrum voor trainingen en individuele begeleiding in zelfontplooiing en coaching. Inspirerend leiden en begeleiden, communicatie en intuïtieve ontwikkeling behoren tot de kerndomeinen van Centrum GEA. Op deze gebieden speelt Centrum GEA al 26 jaar een belangrijke rol in Vlaanderen. Institute of Neurocogntivism. Ontdek nieuwe schemas voor het interpreteren en managen van gedrag. Verfijn uw diagnostische vaardigheden en leer efficiënter te handelen. Verdiep u gedurende 12 dagen in de basis van de N.G.M, de Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode, en ervaar een rijkdom aan vernieuwende inzichten. Overtuig u van deze heldere, rigoureuze en interactieve aanpak. Deze opleiding wordt afgesloten door een kwalificatietest. HRD Academy verzorgt trainingen en leertrajecten in België voor Coaches, trainers, consultants en HR managers. Het aanbod is onderverdeeld in.: Coachen en adviseren. Biedt individuele sessies, groepsbegeleiding en coachopleiding aan in Gent, Mechelen, Ieper en Gouda. Zij doen permanent onderzoek naar nieuwe en efficiënte benaderingsmethodes. Deze worden in onze diverse opleidingen gedoceerd.
Opleiding: Opleiding Professioneel Coach Springest.
Max: 25 12 maanden HBO Opleiderscore: star 88, HanzePro, Hanzehogeschool Groningen heeft een gemiddelde beoordeling van 88, uit 6 ervaringen. Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 18 dgn. Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jouDe TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach.
Counsellor en Coach Opleiding Academie voor Coaching en Counselling.
Altijd dicht in de buurt. Onze praktijkdagen starten bij voldoende deelname, minimaal acht personen, in: Antwerpen, Hasselt, Gent en online. NU: Online Counsellor Opleiding. Dit jaar starten we graag met onze Online Counsellor opleiding. Via een e-platform word je opgeleid tot Professioneel Counsellor. Informatie en Open Deur Dagen. Op deze informatiedag / middag / avond kun je kennismaken met de trainer van de locatie, krijg je de informatie. Gebruik jij ook wel eens een excuus om iets niet te doen? Zou het niet mooi zijn om dat excuus. Interesse in dé opleiding tot Coach of Counsellor? In september starten we zeker weer met onze opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we afgesloten met online-trainingen en kleine examens tot tevredenheid van alle partijen. Wat er ook gebeurt wij zijn er klaar voor en starten zeker. De Academie Coaching en Counselling ACC biedt verschillende opleidingen aan met ervaringsgericht leren, door persoonlijke ontwikkeling en groei, aandacht voor communicatie, gespreksvaardigheden, coaching, en veel meer.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Senior Beleidsadviseur Beveiliging. Naar aanleiding van een ontwikkelassessment voor een leidinggevende functie ben ik in september 2017 bij Inzicht begonnen met de Post HBO registeropleiding tot professioneel coach. Mijn belangrijkste drijfveer was het verder ontwikkelen van mijn competentie coachend leidinggeven. Als ik nu, ruim negen maanden later, terugkijk op de opleiding dan ervaar ik dat ik bezig ben geweest met een ontdekkingstocht naar mijzelf. Deel 1: De basis van de coach: coach worden. In de eerste vier opleidingsblokken gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag met.: de essentie van coaching.; de grondhouding van de coach.; het ontwikkelen van de eigen coachstijl en reflectie hierop.;
Professioneel coach worden? Basisopleiding tot coach The Job Coach.
Doel van de opleiding tot coach. Na deze opleiding ken jij de fundamentele coachingprincipes en methodieken. Hierdoor ben je perfect voorbereid om als professionele coach bij elk soort situatie de gepaste coaching aan zowel particulieren als organisaties te bieden. Concreet zal deze opleiding jou beter in staat stellen om.: Meer verbinding te voelen met anderen. Jouw coachees, collega's, medemensen en vrienden professioneel en gepast te ondersteunen en coachen in moeilijke situaties.

Contacteer ons