Zoeken naar opleiding tot trainer coach

opleiding tot trainer coach
Counsellor en Coach Opleiding Academie voor Coaching en Counselling.
Ben Jij Geschikt? Supervisie, Leertherapie of Intervisie. Informatie en Open Deur Dagen. Oprichting en Oprichter. Gratis Coach Tips. De Academie Meer info. NU: Online Counsellor Opleiding Meer info. Kan Je Nu Beslissen? Prijzen Meer info. Erkenning Meer info. Altijd dicht in de buurt. Onze praktijkdagen starten bij voldoende deelname, minimaal acht personen, in: Antwerpen, Hasselt, Gent en online. NU: Online Counsellor Opleiding. Dit jaar starten we graag met onze Online Counsellor opleiding. Via een e-platform word je opgeleid tot Professioneel Counsellor. Informatie en Open Deur Dagen. Op deze informatiedag / middag / avond kun je kennismaken met de trainer van de locatie, krijg je de informatie. Gebruik jij ook wel eens een excuus om iets niet te doen? Zou het niet mooi zijn om dat excuus. Interesse in dé opleiding tot Coach of Counsellor? In september starten we zeker weer met onze opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we afgesloten met online-trainingen en kleine examens tot tevredenheid van alle partijen. Wat er ook gebeurt wij zijn er klaar voor en starten zeker. De Academie Coaching en Counselling ACC biedt verschillende opleidingen aan met ervaringsgericht leren, door persoonlijke ontwikkeling en groei, aandacht voor communicatie, gespreksvaardigheden, coaching, en veel meer.
Gent Cursussen en opleidingen rond coaching en zelfontplooiing in Gent Vind-een-Coach.be.
Terug naar boven. Vind een coach. Vind een cursus. Bedrijven en organisaties. Agressie, omgaan met. Aura, Chakra's' en Meridianen. Beweging en Dans. Burnout / burn-out. Emotioneel lichaamswerk ELW. Energetische coaching energetisch lichaam. Energetische therapie energetisch lichaam. Gilles de la Tourette. Hsp Hooggevoeligheid hoogsensitief. Kinderen en ontwikkeling. Stress, omgaan met. Train de trainer. Cursustype: info, cursus alle. Voor wie alle. Bedrijven en organisaties. Coaches, counselors therapeuten. Verfijn je zoekopdracht Minder uitgebreid zoeken. Vind een cursus, training of opleiding rond coaching in Gent.
Word basketbalcoach of trainer Basketbal Vlaanderen.
Om coach te worden van een basketbalploeg, heb je een diploma en bijhorende Technische Vergunning nodig. De Vlaamse Trainersschool verzorgt samen met Basketbal Vlaanderen alle opleidingen tot basketbalcoach. Er zijn verschillende niveaus/diploma's' voor trainers en coaches.: INITIATOR INSTRUCTEUR B TRAINER B TRAINER A.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants.
Opleiding tot perfectionismecoach het Ontwikkelingsinstituut inspireren groeien verbinden.
We gaan er voor dat alle deelnemers na de training in staat zijn de methodiek succesvol toe te passen. Als je niet aanwezig kan zijn op een kennismakingsavond nodigen we uit contact te nemen met de trainer marcel@hetontwikkelingsinstituut.be om een intakegesprek vast te leggen. De training richt zich naar deelnemers die in staat zijn met mensen te werken op een coachende manier. Dit betekent dat ze hun eigen wereldmodel opzij kunnen zetten en zich kunnen focussen op de cliënt. Zij kunnen een proces begeleiden en voortgang boeken door het structureren van wat er leeft bij de cliënt en van wat er gebeurt in een gesprek. Zij zijn idealiter in staat te werken op bewust als op onbewust niveau. We willen deelnemers opleiden die echt de bedoeling hebben voltijds of voor een gedeelte van hun tijd te gaan werken met mensen met perfectionisme. Mogelijke vooropleidingen: coach, therapeut, arts, master-practitioner NLP. Als je twijfelt of je voldoende ervaring hebt om met succes deze opleiding af te ronden, vraag dan een skypegesprek aan via marcel@hetontwikkelingsinstituut.be. Om de kwaliteit van feedback te bewaken, worden maximum 16 deelnemers toegelaten.
Professionele Coach Opleiding Start-to-Coach Apluscoaching.
Apluscoaching is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener in het kader van de maatregel KMO-Portefeuille. Hierdoor kunnen kleine en middelgrote ondernemingen die opleiding aankopen bij apluscoaching 30% van het inschrijvingsgeld recupereren door deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid! Ons erkenningsnummer voor opleidingen is DV.O220026. Waar kan je ons vinden? Blijf op de hoogte. Pierstraat 146 2630 Aartselaar. 32 495 508 891. 0894 189 352. 2012 Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden Privacybeleid sitemap. Facebook Twitter YouTube LinkedIn E-mail Instagram. Toggle Sliding Bar Area. This Is A Custom Widget. This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile. BOEK JE WIST WAAR JE AAN BEGON? Coaching Mentorship Programma. download jouw e-book. Landingspage Start-to-Coach Ebook intuitie. LIFE COACH in Aartselaar.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
Centrum voor avondonderwijs VZW. Professionele Opleiding tot Life Coach. Wilt u graag een professionele opleiding Life Coach volgen? Wilt u uw vaardigheden verder ontwikkelen en een erkend coach diploma behalen? Dan zijn de groepslessen Life Coach van het Centrum Voor Avondonderwijs mogelijk iets voor u.
Algemene info Sport Vlaanderen.
Wie sportactiviteiten aanbiedt en een sportgekwalificeerde trainer in huis haalt, weet dat zijn sporters in goede handen zijn. De Vlaamse Trainersschool is het resultaat van de samenwerking tussen Sport Vlaanderen, de Vlaamse universiteiten KU Leuven, UGent en VUB en hogescholen met een opleiding Lichamelijke Opvoeding, en de erkende Vlaamse sportfederaties.
Coach Academy Hockey Belgium.
De Coach Academy is de volgende stap naar een professionele trainersomkadering; De Coach Academy is bedoeld voor alle hockeytrainers en hockeycoaches die een kwalitatieve opleiding willen volgen, zich willen verbeteren, willen bijscholen en nieuwe vaardigheden willen aanleren en delen met andere trainers en coaches. De focus ligt op long term coach development. heeft een duidelijk opleidingsvisie De visie is om meer trainers en coaches beter op te leiden en te begeleiden. De opleiding en bijscholing van de sportieve omkadering binnen de clubs is op lange termijn cruciaal voor de ontwikkeling van de hockeysport in België. De Vlaamse Hockey Liga is zich daar degelijk van bewust en zet daarom, sinds 2013, sterk in op het opleiden van trainers en coaches met als ambitieuze doelstelling tegen 2020 elke jeugdspeler te laten opleiden door een opgeleide trainer.
Triatlon Vlaanderen FAQ Trainersopleidingen Triatlon.
De cursusinhouden zijn hierop afgestemd. Personal trainers zijn evenwel welkom op de opleidingen om hun kennis in bewegingsleer, trainingsleer, didactiek, coaching en andere aspecten van triatlontraining te verdiepen. De cursusopbouw verloopt trapsgewijs via de opleidingsniveaus Initiator, Trainer B en Trainer A Triatlon. Men kan dus niet onmiddellijk starten op Trainer B niveau. Vooreerst dient men met succes de Initiatoropleiding te hebben voltooid. Afgestudeerden LO Bachelor of Master die voldoen aan de toelatingsvoorwaarden van de Initiatoropleiding zie opleidingsstramien, kunnen hiervoor worden gelijkgesteld en hoeven de Initiatoropleiding niet meer te volgen. Deze cursisten kunnen dus onmiddellijk aansluiten op Trainer B niveau. Ik ben al enkele jaren actief als clubtrainer in de begeleiding van de start-to-triatleten. Welke opleiding is voor mij het meest geschikt? Elk opleidingsniveau richt zich naar een specifieke doelgroep.: Initiator Triatlon: richt zich tot trainers die zich ontfermen over triatleten jeugd, volwassenen die pas met de sport starten en de eerste knepen ervan onder de knie willen krijgen.
ICM Trainersopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Je scherpt je trainingsvaardigheden aan en krijgt goed inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer om straks extra sterk in je schoenen te staan. Ontwikkel jezelf in 5 maanden tot Professioneel Trainer. Officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Oefenen met een trainingsacteur. 12 leslocaties in heel Nederland. Je achterhaalt opleidingsbehoeften en ontwikkelt een afwisselend en leerzaam trainingsprogramma. Je zet nieuwe en eigentijdse werkvormen effectief in. Je kent de geheimen van de groepsdynamica. Je weet jouw cursisten te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. Je improviseert in onverwachte situaties. Je gaat ontspannen om met weerstand. Je positioneert en verkoopt jezelf als trainer. Je zet jouw persoonlijke kracht op succesvolle wijze in. De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake. Module 1 Persoonlijke Trainerskwaliteiten. Je kracht als trainer. Succesfactoren van een trainer. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Afbakening vakgebied, rol en positie van trainer, opleider en coach.

Contacteer ons