Zoeken naar coach opleiding utrecht

coach opleiding utrecht
De Pedagogisch Coach Kans Kwadraat. De Pedagogisch Coach Kans Kwadraat.
Wil je voor jouw organisatie een plan maken zodat je beredeneerd werkt aan het bereiken van de pedagogische doelen? Dan zit je helemaal goed bij de opleiding De Pedagogisch coach van Kans Kwadraat. 6 daagse training Pedagogisch coach voldoet aan de opleidingseisen Wet IKK.
NLP Academie voor NLP Training NLP Cursus NLP Opleiding.
De 50 power vragen die je moet kennen als leidinggevende of coach of als jezelf. 20 maart 2019. De allereerste Lets Talk avond met Michael Pilarczyk ging over succes en leiderschap. 20 maart 2019. Ga naar onze blog. Vind meer artikelen over NLP. 800 artikelen over nlp in ons archief. De NLP Academie is eind 2007 opgericht vanuit een visie dat effectieve communicatie iets is wat je kunt leren en dat persoonlijke ontwikkeling down to earth en direct toepasbaar moet zijn en dat soms een vleugje spiritualiteit om het compleet te maken best ok is. En dat zonder zweverig te zijn, want dat vinden we erg belangrijk. De NLP opleiding van de NLP Academie geeft je een stevige en brede basis om je communicatie en contacten te verbeteren. Zowel privé als zakelijk merk je het resultaat: je staat steviger in je schoenen, bent zelfverzekerder, weet wie je bent en herkent de ander. Hierdoor ga je directer op je doel af, motiveer je medewerkers, communiceer je effectiever met je leidinggevende en krijg je sneller contact met je klanten waardoor je veel makkelijker de deal sluit. Wij geven onze NLP opleidingen in onze eigen locatie in Utrecht.
Individu Team Organisatie Persoonlijke en professionele ontwikkeling en training.
Onze opleiding Professional Coaching Leiderschap is door de EMCC European Mentoring Coaching Council geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award! Copyright 2019 Coachcenter Alle rechten voorbehouden Gebouwd door Het Coachcenter Team!
Coach Boulevard.
Met flexibel in te plannen lesdagen, bij Coach Boulevard ben jij de regisseur van je eigen leerpad! Coach Boulevard is een inhoudelijk zeer sterke opleiding, met een zeer prettige werkvorm, waar de nadruk ligt op de eigen verantwoordelijkheid voor leren. Maar dit dan wel gefaciliteerd door experts die zowel op de inhoud van het vak als de didactische vaardigheden tot de top behoren.
Zachte Kracht coach in Bunnik Utrecht.
En wat breng je? Als coach begeleid ik jou graag om in dieper contact met jezelf te komen en te blijven. Leven vanuit een diep contact met jezelf, vanuit jouw eigen unieke vorm van zachte kracht, noem ik bezield leven.
BGL partners Ontwikkeling van mens en organisatie.
Ik stapte er in zo van en dan kan ik goede gesprekken met Pubers voeren. Achteraf bezien en ervaren, heb ik mijzelf veel beter leren kennen en dat is wat mij nu precies een betere coach maakt. Het klinkt misschien gek, maar de opleiding heeft van mij een completer en zelfbewuster mens gemaakt." Ingrid van Essen. Afgestudeerd: Opleiding tot Pubercoach.
Wandelcoach Opleiding: Erkende Post-HBO Opleiding tot Wandelcoach.
Het Coach Bureau staat voor helderheid, eenvoud en concrete resultaten. We ontwikkelen en geven sinds 2004 wandelcoachingprogrammas en wandelcoachopleidingen. We bieden als enige in Nederland de geaccrediteerde post-Hbo opleiding tot Register Wandelcoach aan. De Wandelcoach Opleiding. Opleiding tot Register Wandelcoach.
NLP Practitioner opleiding Response Instituut.
Wat brengt de NLP Practitioner opleiding me? Wat brengt de NLP Practitioner opleiding me? De opleiding NLP Practitioner duurt gemiddeld 6 maanden en is opgedeeld in 6 blokken van drie dagen, inclusief het examen. Na de opleiding beheers je veel technieken die niet alleen zorgen voor een enorme sprong in je persoonlijke ontwikkeling.
Opleiding ACT.
Mocht je willen werken met mensen met ernstige psychische of psychiatrische problemen dan raadden wi je aan om naast de ACT-opleiding ook een degelijke opleiding te volgen om te kunnen werken met GGZ-problematiek. Voor data kun je hier klikken. Voor aanmelding kun je hier klikken. De basisopleiding ACT heeft een totale studiebelasting van 75 werkuren, waarvan 36 contacturen. Dit is exclusief de dagelijkse meditatie en andere ACT-oefeningen voor thuis. Deze basisopleiding ACT zal de zes zuilen van Acceptance and Commitment Therapy uitleggen aan de hand van demonstraties en vooral; veel zelfonderzoek. ACT begint bij de trainer/coach/behandelaar zelf. Omdat het een dusdanig andere visie op het denken is dan we in onze huidige maatschappij gewend zijn, zullen we eerst zelf moeten ervaren hoe het is om ACT toe te passen, voordat we het op een consistente manier aan anderen door kunnen geven. Hulp hierbij komt van de theorie achter ACT, Relational Frame Theory RFT. De praktische implicaties die uit deze theorie voortvloeien zullen je de ruggegraat geven waardoor je als kersverse ACT-behandelaar precies weet wat ACT wél, en wat ACT níet is. Of je nu psycholoog bent of coach, mindfulnesstrainer of student; ACT is een manier van leven, niet alleen behandelmethode.
Agile Coach Opleiding met Non-IT Focus Agile Scrum Group.
Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats van 930: tot 1600: op woe 4/9, do 5/9, do 12/9, en vr 13/9. Agile Coach Opleiding. 3 oktober 2019 in Utrecht Meeting Plaza.
Praktijkgerichte Coaching Opleidingen Atma Instituut.
Zoek een coach. Over oud Atma studenten. Atma foto album. Werken voor Atma. Accreditaties / verenigingen. gespecialiseerd IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING. Jubileum 31 aug! Leer alle basisvaardigheden van coaching. Leer mensen te helpen hun eigen leven vorm te geven. Leer mensen te helpen hun vitaliteit te verhogen, ook in hun organisatie. Leer kinderen te stimuleren naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Opleidingen lichaam geest. Leer het lichaam te betrekken bij coaching. Leer mensen te helpen hun trauma's' te verwerken. Leer mensen te helpen diepere trauma's' te verwerken. Outdoor Life Coaching. Train de Trainer. Voor bezoekers van de introductiedag. Wanneer je je binnen twee weken na het volgen van een introductiedag inschrijft voor een opleiding, ontvang je een leuke korting op je studiegeld.

Contacteer ons